YAŞAM
YAŞAM HaberleriİYİ Parti’den Başkan Büyükakın’a ziyaret
İYİ Parti’den Başkan Büyükakın’a ziyaret
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Kamil Şirin ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Kocaeli’nin geleceğine dair karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
KOCAELİ (İGFA) - Kamil Şirin başkanlığındaki İYİ Parti heyetinde Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emre Çakar, Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cihan Bahadır Yaşar, Parti Sözcüsü ve Parlamento ile İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Can Şarlan, Kadın ve Aile Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Özlem Doğan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yüksel Ercan ve İl Başkanı Başdanışmanı Halit Özer yer aldı.
KAMİL ŞİRİN’DEN TEŞEKKÜR
Son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve Kocaeli’nin geleceğine dair karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Kamil Şirin nazik ev sahiplikleri için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Büyükakın da ziyaretlerinden dolayı Kamil Şirin ve yönetimine teşekkür etti.
-
Beyaz Bülten: Elektrik şebekesi özel kablosuz ağı... Enerji sektöründe kritik iletişimin geleceği -
Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi -
Mardin Yeşilli’de tarihi rekor! 102 bin meyveli fidan dağıtıldı -
Kocaeli’de kırsalda yangın güvenliği güçlendi -
Ordu’da teleferik hattında nefes kesen kurtarma tatbikatı -
Vatan Bekçileri'nden Ayasofya’daki eyleme sert tepki -
Çınar Akademi'nin mahalle etütleri pekiştiriyor -
Enflasyonlu para çevriminde yeni kurallar 'Resmi'leşti

